Öppna meny Logga in

Djokovic - Rune

Datum: Söndag 2023-11-12 21:05
Land: Italien
Liga: ATP Finals
Bolag: Bethard
Spel: Rune +1.5 set
Odds: 2.20
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Tar Rune ett set mot Djokovic än en gång?

Rune hade en fruktansvärt svag period där ett tag, men dansken har kommit igång bättre nu, framförallt efter att han bytt tränare. Nu vinner han åtminstone matcher, spelar bra stundtals, och mötte faktiskt Djokovic i Paris nyligen och spelade en väldigt jämn tresetare. Så kul att se dansken leverera igen.

Djokovic är inne i en väldigt bra period där han vinner mot allt och alla. Sen kan jag väl tycka att konkurrensen känns aningen svag, framförallt nu mot slutet där både spelare som Medvedev samt Alcaraz inte verkar vara på topp. Bra form på Djokovic som sagt, även ifall det var aningen svajigt i Paris. Det säger å andra sidan en hel del om honom också, att han skrapar ihop stora titlar även när han inte spelar som bäst.

Jag spelar Rune att vinna minst ett set i matchen. Jag ska inte säga att Rune haft det enkelt mot Djokovic, men däremot inte supersvårt såsom många andra spelare har. Rune går alltid in med ett gott självförtroende i matcherna mot världsettan, och har faktiskt vunnit 50% av deras antal spelade matcher mot varandra. Plus att de matcher han förlorat, har han ändå vunnit minst ett set. Dvs Rune har alltid vunnit ett set mot Djokovic när dom mött varandra. En fin statistik att ha med sig in till en sån här match utan tvekan. Så bra odds på Rune att vinna ett set här faktiskt, och det plockar jag direkt.

Rune +1.5 set med 2/5 units.

Lycka till vid rygg!

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här