Öppna meny Logga in

Sinner - Tsitsipas

Datum: Söndag 2023-11-12 14:30
Land: Italien
Liga: ATP Finals
Bolag: Bethard
Spel: Tsitsipas +1.5 set
Odds: 1.72
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

ATP Finals är igång, den allra sista ATP-turneringen för säsongen. Och här är det dom åtta bästa spelarna i världen som gör upp om en sista itel.

Turneringen drar igång med Sinner mot Tsitsipas, och här kommer jag gå in på ett speltips på den grekiska spelaren, Tsitsipas, att vinna minst ett set.

Sinner spelade i ATP Paris senast där han hade en del problem redan i sin första match, men lyckades till slut vinna. Sedan slängde han in handduken för en enklare skada, dels för att göra sig redo för den här turneringen, som alltså är hemmaplan för Sinner. Ifall han är 100-procentig här eller inte återstår att se, det är många spelare som drar på sig skador såhär i slutet av säsongen och Sinner har samtidigt spelat väldigt mycket på sistone.

Tycker det öppnar upp en del möjligheter för Tsitsipas faktiskt. Tsitsipas har ju äntligen börjat leverera igen. Han spelar kanske inte sin bästa tennis, men han spelar betydligt bättre än vad han gjorde där ett tag då han föll mot precis allt och alla. Nu har han tre raka turneringar där han tagit sig till semifinal, så det är definitivt en positiv avslutning på säsongen för greken.

Jag går in på Tsitsipas att vinna minst ett set i matchen. Känns som ett bra val, och Tsitsipas har dessutom ett litet övertag på Sinner då han leder med 5-2 i inbördes möten.

Tsitsipas +1.5 set med 3/5 units.

Lycka till vid rygg!

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här