Öppna meny Logga in

Medvedev - Zverev

Datum: Onsdag 2023-11-15 21:00
Land: Italien
Liga: ATP Finals
Bolag: NoAccountBet
Spel: Över 22.5 games
Odds: 1.88
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Medvedev mot Zverev i ATP Finals.

Ser en längre match framför mig här. Medvedev är storfavorit att vinna men med tanke på Zverevs första match här kan vi nog förvänta oss något helt annat, det är i alla fall vad jag tror.

Vet inte om Zverev har vad som krävs för att slå ännu en toppspelare. Han slog trots allt Alcaraz senast, och han gjorde det genom att imponera stort. Vi har dock inte sett tysken rada upp vinster mot toppspelare den här säsongen, så jag är osäker på honom av den anledningen i den här matchen.

Däremot tror jag att Zverev kan göra en bra match, serva fint, pressa fram något tiebreak och förhoppningsvis ett överspel på det. Han servade inte super i början mot Alcaraz, men hans serve blev bara bättre och bättre, och vi fick se allt fler ess från honom dessutom.

Medvedev hade en ganska enkel resa mot Rublev. Det va lite halvspännande i första set, men kändes å andra sidan som att Medvedev ändå hade god kontroll över det setet och det var bara en tidsfråga innan han skulle bryta sin landsman. Till slut kom den, och han vann setet, och set #2 var ingen snack om saken där han vann superlätt. Så vi har en grym Medvedev här helt klart, vilket också är en anledning till att jag inte tror Zverev kommer vinna, däremot som sagt, tror jag att Zverev kan göra en bra match och en relativt spännande sådan.

över 22.5 games med 3/5 units.

Lycka till vid rygg!

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här