Öppna meny Logga in

Europatipset 21/11

Datum: Tisdag 2023-11-21 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Bolag: Svenskaspel
Spel: --
Odds: --
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 47. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 20:44.

Europatipset med 13 nya matcher här inför tisdagskvällen och fortsatt fokus här på landslagsfotbollen såklart, lite EM-kval, någon träningslandskamp och så även fotboll från det sydamerikanska kvalet där Brasilien ställs mot Argentina. Supermatch! Avspark där natten till onsdagen, 01:30. League One ska nämnas rullas i vanlig ordning – en fight plockas därifrån. Vi sparkar väg igång, i vanlig ordning hittar ni vårt spelförslag precis här nedanför, följt av en stor, stor analys. Stort lycka till!

1. Grekland – Frankrike, X2

Ett rimligt försök här att fälla Frankrike och hoppas på att grekerna åtminstone löser en pinne, är det någon gång de ska göra det så är det just här då Frankrike här närmst mönstrade bästa möjliga lag och krossade Gibraltar. Här, kan de mycket väl ställa fram lite andra lirare och matchen är dessutom helt betydelselös. Motivationen inte på topp här när ligafotbollen är fyra dagar bort.

2. Wales – Turkiet, 1X2

Wales kliver in här hemma mot Turkiet i hopp om att vinna, men är beroende av att Armenien samtidigt gör jobbet och slår Kroatien. Chansen för det är liten såklart men ännu lever hoppet här och Turkiet är samtidigt helt klara för EM. Motivation slår klass brukar det heta, men vi gillar Turkiet mycket (slog Tyskland här närmst) och vågar inte stänga den dörren – alla tecken!

3. Rumänien – Schweiz, X2

En betydelselös fight numer då Rumänien här närmst via trean mot Israel säkrade sin plats i EM 2024 och det innebar även att Schweiz blev klara. Då är det enbart gruppsegern som står på spel här och här håller vi ändå Schweiz högst, vi utgår dock från krysset och fyller på till höger. Luktar kryss från mils avstånd – Schweiz har lirat oavgjort i fem av nio matcher. Rumänien? Fyra av nio.

4. Kroatien – Armenien, 1

Över 90% på Kroatien men det är en rimlig värdering säger vi, de säkrar vid vinst här över Armenien avancemanget till EM 2024 och så kommer det att bli. Pressade här dessutom då Wales jagar precis bakom och fortsatt kan gå om här i den absolut sista omgången. 2-0?

5. Österrike – Tyskland, 2

En spännande och spelvärd spik här när Tyskland streckas till runt 50% borta mot Österrike, visst en tuff fight men hemmalaget förväntas rotera här och bredden vet vi är betydligt större till höger. Vi säger 2-1 Tyskland och kör spik hela vägen upp till 60-65%.

6. Irland – Nya Zeeland, 1X

Ett kryss som ändå måste med här då Nya Zeeland någonstans bevisat att de kan stå emot relativt bra motstånd, kryssar ofta och Irland är absolut inte att lita på i dagsläget – de vann bara två matcher av åtta möjliga i EM-kvalet med Gibraltar och Grekland i samma grupp. Streckas trots detta alltså till närmre 80%(!) här.

7. Polen – Lettland, 1

Oavsett status på det här Polen så ska de bara besegra Lettland här hemma i Polen, jättestor skillnad och vi räknar därför också med att man vinner tryggt. 2-0 eller 3-0 och spiken därför det enda rimliga valet – trots 90%.

8. Leyton Orient – Lincoln, 1 2

En vidöppen tillställning här i League One säger vi och klickar in gaffeln då vi gillar tvåan skarpt till runt 20%, Leyton förlorar ofta hemma och gjorde det även här närmst, men har samtidigt lika många vinster som torskar på Matchroom Stadium. Etta och tvåa! Och så jobbar vi Lincoln här.

9. Brasilien – Argentina, X2

Vi väljer Argentina framför Brasilien och gör det av den enkla anledningen att de är ett stabilare fotbollslag i dagsläget (jämnaste möjliga streckfördelning här), sen har de just Messi här som såklart sticker ut med sin spets. Men mer på plats alltså och en bättre defensiv, det fäller avgörandet här. Sen ska det även nämnas att Brasilien har tappat kraft under det senaste året, det är uppenbart och de kliver dessutom in här med två raka torsk (Uruguay & Colombia).

10. Ecuador – Chile, 1X

Ecuador med en fin form här inför mötet mot krislandet Chile och det är därför bara rimligt att börja från vänster här, fyra raka matcher utan en torsk och då har de ställts mot bland annat Colombia och Uruguay. Det är riktigt bra. 1X heltäckande här.

11. Paraguay – Colombia, X2

Colombia slog Brasilien här närmst efter en mäktig vändning och den lär ge de både kraft och energi, grupptrea numer med noll förluster på kontot och Paraguay bör det därför kunna bli poäng mot. Hemmaplansfördelen väger dock tungt i Sydamerika, krysset därför att rekommendera. Men X2, superstabilt.

12. Peru – Venezuela, X2

Peru är just nu Sydamerikas svagaste landslag får vi konstatera efter inledningen här i kvalet, fyra torsk av fem möjliga och så fortsatt NOLL mål framåt. Venezuela agerar samtidigt gruppfyra med blott två insläppta mål – rimligt att därför backa favoriten här. Krysset däremot minst lika givet, Venezuela vinner inte alls många fighter på resande fot.

13. Uruguay – Bolivia, 1X

Många favoriter backas på veckans Europatipset kupong och krysset blir därför per automatik intressant här i match nummer 13, Uruguay streckas över 90% och är kupongens enskilt största favorit. Det som talar emot dem? Det faktum att de ställts mot Argentina och Brasilien här i de två senaste omgångarna och plockat sex poäng. Ironiskt nog. Underskattar Bolivia här? Inte alls omöjligt.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här