Öppna meny Logga in

Chelsea - Brighton

Datum: Söndag 2023-12-03 15:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: NoAccountBet
Spel: X2
Odds: 2.18
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Dubbelchansen intressant här när Chelsea ställs fram som klar favorit på Stamford Bridge. Detta trots att de bara vunnit en enstaka fight här.

Insatserna piggare från Chelseas sida under de senaste veckorna, helt klart är det så men vi kan inte blunda för att de faktiskt infinner sig först på en 10:e plats i tabellen med blott 4 vinster 13 omgångar in. Dessutom så kommer de alltså närmst från en storförlust mot ett jätteskadedrabbat Newcastle, och det är just i den typen av matcher, man dessutom sett piggare ut. Därför något alarmerande slår vi fast och ställer fram ett stort frågetecken kring den faktiska statusen på Chelsea.

Vi känner att Brighton i alla fall har alla anledningar att gå för tre pinnar här på Stamford Bridge, så här långt har Liverpool, Forest, Aston Villa, Arsenal, Brentford och Man City alla plockat poäng här och precis som vi nämner tidigare, har Chelsea bara vunnit en fight på hemmaplan i Premier League den här säsongen. Detta mot Luton den 25 augusti.

Att Brighton därför plockar i alla fall en pinne här på söndag är ett jättetroligt utfall i vår värld, de är obesegrade i sju raka matcher sett till alla tävlingar och har bara noterats för ett nederlag sedan den 30 september. Mot Manchester City på Etihad Stadium (2-1). Det är starka papper som Brighton därför kliver in här med och vi kollar därför till höger här i jakten på ett odds – No Account Bet bjuder till här, onekligen är det så.

Fofana, Lavia, Chilwell, Nkunku, Reece James, Cucurella, Chalobah och Chukwuemeka är alla åtta(!) definitivt out här för Chelseas del på söndag och det är långt från optimalt får vi ändå slå fast. Tunga avstängningar här på James och Cucurella i och med hur många lirare som faktiskt är out och James vet vi, är viktig för detta Chelsea.

Brighton har exakt lika många namn på en skadelista inför söndagen och även två avstängningar här i Dahoud och Dunk. Estupinan, Lamptey, Fati, Welbeck, Enciso, Webster och March alla out med skador och vi konstaterar därmed att jämna förutsättningar råder här.

Tuff, tuff bortamatch för Brighton såklart och tungt att man tvingas till ytterligare byten här sett till det senaste mötet mot Nottingham Forest, men den trean på City Ground, gav positiva signaler trots allt och här är det främst kollektivet som är starkt. Vi gillar därför X2 här till 2.18x insatsen hos No Account Bet, visst är Chelsea kapabla att vinna det här mötet men absolut att 2.18x är några decimaler för högt. Närmre 2.00 vore rimligt här. Vi säger 2-2!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här