Öppna meny Logga in

Barcelona - Atletico Madrid

Datum: Söndag 2023-12-03 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: Speedybet
Spel: X2
Odds: 1.93
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Atletico Madrid ska vi absolut inte stänga dörren för här i söndagens fight mot Barcelona, har bara förlorat en fight sedan den 16 september. Värdet främst till höger här.

FC Barcelona med tre poängtapp på de sex senaste omgångarna och dessutom med Atletico Madrid ovanför de i tabellen med en bättre målskillnad, samtidigt som då Atletico har lirat en match mindre än Barca. Det får värdet till höger att bli intressant och även eftersom att Barca inte alls lirat en bra fotboll under de senaste veckorna, utan snarare tvärtom och att Xavi har blivit kritiserad här i veckan, bekräftar även det ett och annat.

För det är bara att konstatera att Xavi bör kunna få ut mer av detta laget, otroliga spelare och en otrolig bredd i truppen dessutom men trots detta kommer man alltså inte alls upp i nivå. Visst är man där uppe och står på exakt lika många poäng som just Atletico, men insatserna har inte alls gått i linje med det och mot Porto här närmst hade man en del tur trots allt. Man hamnade i ett underläge där och där och då stod man alltså på 9 pinnar tillsammans med Porto och Shakhtar, och att ens Barca infinner sig i ett sådant läge med 150 minuter kvar av ett gruppspel i Champions League, med dessa lag i gruppen, är under all kritik såklart. Det är för dåligt och Atletico Madrid har helt enkelt alla anledningar att gå för samtliga tre pinnar här på söndag.

Tillskillnad från Barca, så har alltså detta Atletico sett riktigt jäkla bra ut, de har bara tappat poäng i tre ligamatcher den här säsongen och har även säkrat avancemanget i Champions League. Obesegrade där dessutom efter fem spelade omgångar. Vi ska även nämna att Atletico både har gjort fler mål än Barca i La Liga och släppt in färre och även det är en indikation på att Atletico mår väldigt bra i dagsläget. 30 mål framåt på 13 spelade matcher och blott 12 insläppta. Värdet till höger därför superspännande här.

Gavi vet vi som bekant saknas hos detta Barca och spanjoren blir out ett bra tag som vi vet, men bortser vi från honom så ser skadeläget mycket bättre ut numer. Barca har i princip fått tillbaka alla lirare från skada och här sägs det dessutom att både Cancelo och ter Stegen, som båda har varit ett litet frågetecken, hinner tillbaka här. Ska båda lira från start enligt rapporter från Spanien.

Barrios, Lemar och Perez är Atletico Madrids tre avbräck inför söndagen och vi slår därmed fast att Simeone kommer att forma bästa möjliga elva här. Lemar har varit out ett bra tag och bara lirat fyra matcher den här säsongen och de två andra har registrerat noll minuter. Rimligtvis bör vi därför kunna utgå från att Atletico kommer upp i nivå här i Barcelona och därför tror vi också de återvänder hem till Madrid med minst en pinne. De är det bättre laget men har allra främst formstarka lirare i offensiven i Griezmann och Morata, det bör kunna fälla avgörandet i en sådan här toppfight.

Dubbelchansen X2 blir därför även vårt speltips härifrån, finns till fina 1.93x insatsen hos spelbolaget Speedybet och det är i vår värld på tok för högt. 1-1 eller 2-1 Atletico. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här