Öppna meny Logga in

Murray - Paire

Datum: Måndag 2024-01-29 19:00
Land: Frankrike
Liga: ATP Montpellier
Bolag: Bethard
Spel: Murray 2-0
Odds: 1.88
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Speltips i ATP Montpellier mellan Murray mot Paire.

Jag tyckte om det jag såg av Murray i hans första match på säsongen mot Dimitrov, och han stod emot bulgaren riktigt bra faktiskt och gav honom en rejäl match. Föll dock i slutändan, men en positiv start helt klart.

AO blev dock inte någon vidare framgång för Murray som föll i raka set mot Etcheverry. Men argentinaren gick därefter och slog även Monfils med 3-0 och spelade riktigt bra.

Nu får Murray en fin chans att vinna sin första match den här säsongen, och detta mot Paire.

Paire är inte svår att besegra överhuvudtaget. Han var en stortalang en gång i tiden, men det var nu tio år sedan och fanns dessutom många som trodde att de skulle bli något bra av honom, men så har ej fallet varit. Långtifrån. En ganska omogen spelare som ständigt är i massa småskandaler på plan - allt vad gäller domare, publik m.m. Det är ganska tydligt att fransmannen bara försöker klämma ut det sist i hans ganska tasiga tenniskarriär.

Jag tror på Murray och tror att han kan vinna denna, relativt enkelt dessutom. Murray är långtifrån vad han en gång var, men tycker fortfarande att han kämpar på bra på plan och ger aldrig upp - samma typ av kämpe som vi alltid sett hos Murray. Har såklart inte samma självförtroende längre, men ger sitt yttersta varje match, och det räcker oftast långt mot en spelare som Paire som till slut kommer slå massor av unforced errors.

Murray 2-0 med 3/5 units.

Lycka till vid rygg!

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här