Öppna meny Logga in

Mena - Bellier

Datum: Måndag 2024-03-18 22:00
Land: Italien
Liga: Merida Challenger
Bolag: bet365
Spel: 1
Odds: 1.73
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Speltips i Merida Challenger mellan Mena mot Bellier.

Bellier gör sin allra första match den här säsongen och det är också den stora anledningen till at jag kommer spela mot honom i denna match. Schweizaren har varit skadad och har faktiskt inte spelat en enda tävlingsmatch på snart fem månader, och då kliver han dessutom ut på gruset som är ganska svårt att behärska sådär i en återkomst. Förutom det har han heller inte spelat en tävlingsmatch på underlaget sedan augusti förra året.

Mena är långtifrån en superspelare, men åtminstone har argentinaren hållit igång med tennis och framförallt på gruset där han är uppe på åtta vinster och fem förluster hittills det här året. Flest från Futures, men försökte sig även på lite Challengers förra veckan men gick dessvärre inte lika bra då han var tvungen att avbryta matchen. Men nu är han åter redo att ta sig an en Challenger-turnering och här tror jag att han löser segern.

En vanlig dag hade jag sagt Bellier utan tvekan - men detta är långtifrån det och Bellier har som sagt inte spelat någon tennis på snart fem månader och betydligt längre ifall vi kollar grustennis. Så Mena it is.

Mena med 2/5 units.

Lycka till vid rygg!

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här