Öppna meny Logga in

Barcelona - Las Palmas

Datum: Lördag 2024-03-30 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: NoAccountBet
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.23
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Las Palmas med blott 32 insläppta mål i La Liga den här säsongen, står upp väl här borta mot Barcelona.

Barcelona har hittat mer rätt här i La Liga under våren får vi slå fast och de har även tagit sig förbi Girona och upp på en andraplats efter ett par starka veckor här, och nu ser vi de heller inte tappa det här, utan en andraplats lär bli utfallet under 23/24 och det får vi ändå konstatera är ett okej betyg.

Och här på lördag väntar nu fight mot Las Palmas och det är ett häftigt Las Palmas ska nämnas, de är otroligt starka rent försvarsmässigt och gör i princip varje match, till just en match. Det är sällan de blir överkörda eller gör bort sig, utan Las Palmas är ett jättestabilt lagbygge med väldigt mycket saker på plats. De infinner sig på en fin 11:e plats i tabellen här och har bara släppt in 32 mål, det är en superfin siffra i och med den tabellplaceringen och det är alltså inte många lag som är bättre i La Liga.

Så ett otroligt tight Las Palmas räknar vi med står upp väl här då de presterat bra och jämnt under hela säsongen, även på bortaplan alltså. De är målsnåla här och styr sig ofta in på krysset mot de här bättre lagen och det har det gjort bra, bara 19 insläppta på 14 bortamatcher och det är bättre än exempelvis Real Betis, Osasuna och Girona.

Kounde, Christensen, Frenkie, Pedri, Gavi och Balde missar alla lördagens fight för Barca men här hemma, mot ett gäng där man kommer att ha ett stort bollinnehav räknar vi med att Barca löser det här ändå. En hanterbar situation vill vi påstå och Xavi kan som bekant fortsatt ställa fram ett starkt lag här.

Las Palmas har samtidigt Araujo, Sinkgraven och Herrera out här och det är även det ett bra skadeläge sett till andra lag i den här serien, ett Las Palmas därför som i vanlig ordning lär komma upp i nivå här.

Med det sagt så är matchbilden ganska så självklar här inför som sagt och Barca kommer att ha mycket boll, men det krävs mycket för att få hål på Las Palmas och vi gillar därför också Barca & under 3.5 mål här jättemycket till 2.23x insatsen hos No Account Bet. Allt över 2.00 är egentligen superbra i vår värld då Las Palmas gör väldigt få mål. Snittar färre än 1.00 mål/match här på resande fot. 2-0, max 3-0! Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här