Öppna meny Logga in

Aston Villa - Wolves

Datum: Lördag 2024-03-30 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: ComeOn
Spel: X2
Odds: 2.11
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Aston Villa med tre förluster av fyra möjliga här hemma på Villa Park sedan den 30 januari. Wolves kan mycket väl åka härifrån med en pinne.

Aston Villa fortsatt bland de fyra främsta här i Premier League men den placeringen är mer än hotad då Spurs bara infinner sig tre poäng bakom med matchen mindre spelad, ett pressat Villa därför av den anledningen och i och med att även formen varit lite dalande, tycker vi det finns anledningar att titta till höger här i jakten på värde.

Wolves kliver in här i lördagens fight utan någon som helst press får vi slå fast, de har gjort en jättefin säsong och infinner sig på en fin niondeplats i tabellen och detta dessutom med tre vinster på de fyra senaste omgångarna. Så mycket positivt här i bortalägret inför, de har även vunnit tre av sina fem senaste bortamatcher och bara förlorat en enstaka fight här på bortaplan i Premier League sedan den 17 december. Vi ser därför X2 som ett spännande val här till det här höga oddset som spelbolagen ställer fram, absolut att Villa ska stå som favorit, men lite väl stort är favoritskapet tycker vi då Aston Villa helt klart tappat den där kraften från i höstas.

Villa med ett poängtapp mot West Ham här närmst (1-1) och vi minns väl alla scenerna från deras senaste hemmafight på Villa Park, 4-0 vann Spurs med här och det innebär att Villa bara vunnit en av sina fyra senaste hemmamatcher och förlorat tre av dem (PL). Helt klart mänskliga nu för tiden och Wolves lär därför också känna att de har en bra chans. Så fint läge att faktiskt fälla Villa här känner vi.

Aston Villa kliver definitivt in i det här mötet utan Kamara, Buendia, Mings och McGinn samtidigt som de har två frågetecken i Ramsey och Cash här, båda missar nog högst troligt det här mötet men är inte helt borträknade än. Tunga tapp i sådana fall.

För Wolves del ser viktige Cunha att vara tillbaka här och det är en minst sagt välkommen nyhet, lagets andra bästa målskytt här i Premier League med sina nio mål. Sex assist dessutom och det gör honom till Wolves bästa poängspelare. Hee-Chan är dock out här och även Neto, det är två tunga tapp som gör uppgiften större här men ett kryss ska de kunna lösa och X2 därför fortsatt spännande.

Vi klickar in dubbelchansen till allt över 2.10 och här betalar ComeOn oss 2.11 just nu och det är värt en peng, 1-1 säger vi efter en ny solid insats av Wolves. Inget lätt uppgift det här för Aston Villa.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här