Öppna meny Logga in

Barcelona - PSG

Datum: Tisdag 2024-04-16 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Bolag: NoAccountBet
Spel: Över 3.25 mål (asian)
Odds: 2.00
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Stor fördel Barcelona efter vinsten i Paris såklart men vi stänger absolut inte dörren för ett fransk avancemang. Fortsatt vidöppet här.

PSG med en alldeles för svag insats i Paris i förra veckan där främst Mbappe svek något ordentligt får vi slå fast efter att i princip ha varit totalt osynlig. Även intresserad stundtals fransmannen och det behöver onekligen Enrique justera om PSG ska ha en möjlighet att nå en semifinal. Lyckas han och Mbappe har en bra match här, ja då är det nog ändå PSG som ska stå som favorit här i vår värld, så bra är Kylian.

Vi kommer dock att välja bort 1×2-marknaden här inför och väljer att precis som i förra veckan fokusera på målen, ett bra beslut senast och även den här gången säger känslan att det mycket väl kan komma att smälla till här vid ett par tillfällen.

För både PSG och Barca tycker vi har en del frågetecken i defensiven, men samtidigt otroligt mycket fin kvalité i offensiven, visst har Barca fått ordning på saker och ting där bak nu och även gått starkt i La Liga på den fronten, men att ställas mot Dembele och Mbappe är någonting annat än Chris Ramos i Cadiz. Vi fick se fem mål senast i Paris och ser i alla fall fyra här i Barcelona, PSG måste trots allt gå för det och kommer att vrida upp saker och ting ganska så tidigt in tänker vi. Inget lag som är känt för att vara allt för defensivt och just att Mbappe inte nätade senast, garanterar i princip ett Mbappe-mål här. Han gjorde hattrick senast här i Barcelona och sen ska vi även nämna att även Lewy gick mållös av banan senast, det tror vi inte han gör igen. Så målen här, en garanti som vi ser det.

Barcelona kommer till spel här i returen utan både Christensen och Roberto som är avstängda, tunga avbräck får vi slå fast då den förstnämnda nätade i Paris och Roberto startade, samt agerade kapten. Det finns dock ersättare här och det går att argumentera för att vi bara kommer att få se ett ännu starkare Barca här med Pedri, Frenkie och Gundogan på ett mittfält. Gavi och Balde out sedan tidigare och heller inte tillbaka som bekant förrän 24/25.

PSG har fortsatt Kimpembe, Rico, Kurzawa och Mukiele borta på grund av skada, men resterande namn tillgängliga och här räknar vi därför med att Enrique gör en del byten, Asensio lär inte få en ytterligare start efter senast och även Zaire-Emery bör få starta på tisdag. Så en Ramos, Mbappe och Dembele i offensiven och så Zaire-Emery, Vitinha och Ruiz bakom.

Positiva förutsättningar här för båda gängen och även positiva förutsättningar ännu en gång för att vi ska få se en härlig och underhållande fight, 2-2 ser vi som sagt framför oss här, någonstans där bör vi kunna landa och vi tycker därför även över 3.25 mål (asian) – halvförlust vid exakt tre mål – till exakt dubbla degen lockar kraftigt, fem mål senast och fyra den här gången säger vi därför. Det kommer att svänga och ju närmre ett avgörande vi närmar oss, så bör det öppna upp sig ytterligare här. Sen är det även så att returmötena i princip alltid bjuder på fler mål än det första, känns bra det också – även fastän vi har svårt att se att det blir sex mål eller fler.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här