Öppna meny Logga in

Dortmund - Atletico Madrid

Datum: Tisdag 2024-04-16 21:00
Land: Tyskland
Liga: Champions League
Bolag: Speedybet
Spel: X2 & under 3.5 mål
Odds: 2.20
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

2-1 Atletico Madrid här inför returen på tisdag, här har Atletico varit tidigare och här är de pålitliga. Spelar på resultatet med ett positivt utfall.

Atletico Madrid genomförde nästintill en fläckfri insats mot Dortmund hemma i Madrid men tyskarna lyckades alltså sätta dit 2-1 via Haller efter 80:e matchminuten, vilket någonstans skapar helt andra förutsättningar inför avgörandet på tisdag.

Slarvigt på många sätt och vis för Atletico som verkligen hade kunnat göra 3-0 och säkra det här avancemanget redan i Madrid, där de som bekant är betydligt bättre än här på bortaplan. Kontrasten är ovanligt stor när det kommer till just detta, hemma har Atletico vunnit 19 av 21 möjliga matcher sett till resultaten i La Liga och Champions League men på bortaplan har man inkasserat blott 5(!) vinster av 19 möjliga. En otrolig skillnad som sagt som verkligen skapar lite spänning för returen här i Dortmund.

Vi är dock samtidigt övertygade om att Atletico löser det här, de har först och främst mer rutin från dessa sammanhang får vi ändå slå fast och de har även det bättre laget i grunden, Atletico är superbra när de väl kommer upp i nivå och här bör vi rimligtvis kunna utgå från att man plockar fram sin bästa sida. Dortmund dessutom ett lag som inte alls har lirat på sin absoluta topp den här säsongen vill vi påstå, de infinner sig fortfarande utanför topp fyra i Bundesliga och det är svårt att blunda för, absolut att Atletico är det bättre laget och även fastän Dortmund tog sig ur dödens grupp här i Champions League, så måste vi faktiskt konstatera att de hade mycket tur under hösten. Även mot PSV i åttondelsfinalen där Dortmund mycket väl hade kunnat åka ur, totala 3-1 där speglar inte alls det som hände på banan i det dubbelmötet, utan PSV vann faktiskt xG-fighten mot Dortmund just här på Signal Iduna Park. Atletico förlorar därför inte här.

Dortmund får tillbaka Jadon Sancho här från sjukdom och han förväntas kliva in i en elva direkt såklart, målskytten från senast, Haller är dock osäker till spel efter att ha klivit av banan här senast mot Gladbach och sedan tidigare har Dortmund även Bensebaini out på grund av skada. Resten av gubbarna tillgängliga vilket är bra förutsättningar inför tisdagen.

För Atletico Madrids del missar Depay med all säkerhet det här mötet med en muskelskada och Lemar är out sedan tidigare, däremot var Hermoso tillbaka här mot Girona och genomförde 90 minuter. En match Atletico vann med 3-1. Med andra ord, bara två avbräck här för Simeone och Lemar har dessutom knappt lirat den här säsongen, blott tre matcher har han gjort och Depay är viktig, men absolut att Morata och Griezmann är ett bra alternativ framåt. Sen ska det även nämnas bara att Depay allt som oftast gått skadad under 23/24.

Med det sagt så kommer vi att få se bästa möjliga Atletico här och här tänker vi alltså att Simeone lite går tillbaka till vad Atletico tidigare varit, det är så man tar sig vidare till en semifinal i Champions League och därför räknar vi heller inte med att få se något målkalas här på tisdag. Dortmund är bara ett mål ifrån en förlängning och kommer att inleda det här försiktigt tror vi, finns inga som helst anledningar att gå på en tokoffensiv direkt utan det blir minst lika viktigt att inte släppa in en balja här och stå rätt. Sen trycka på ju längre in i matchen vi kommer. Så under 3.5 mål gillar vi därför mycket här i kombination med X2, 0-0 en bit in och 1-0 Atletico? Någonstans där lär vi landa, 1-1 ser vi också framför oss här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här