Öppna meny Logga in

Manchester City - Real Madrid

Datum: Onsdag 2024-04-17 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Bolag: NoAccountBet
Spel: 1 & över 2.5 mål
Odds: 2.07
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Stor fördel Manchester City inför onsdagens möte efter 3-3 i Madrid såklart och extra stark är den känslan med fjolåret färskt i minnet där vi även då först fick se ett kryss i Madrid innan Man City verkligen steppade upp och krossade Real Madrid här i Manchester med 4-0.

Och även här är de allra flesta inne på att Manchester City kommer att vinna tryggt, minst en tvåmålsvinst bör vi kunna få se här enligt många och tittar vi närmre på hur oddssättningen ser ut inför onsdagens avgörande, ja då är det hela väldigt. Manchester City till 1.67x insatsen just nu hos No Account Bet och det talar sitt tydliga språk såklart, Real Madrid en rejäl underdog här och det är väl ändå rimligt får vi slå fast.

För det råder inga som helst tvivel om att Manchester City är det bättre laget här, hemmaplansfördelen väger även den uppenbarligen tungt och nu får City även tillbaka Kevin De Bruyne här samtidigt som även Kyle Walker kan komma att finnas med från start. Så inte alls konstigt att man är favorit, Vinicius Jr, Rodrygo och Bellingham kommer att orsaka problem för Stones & Co men vi har precis som alla andra väldigt svårt att se att det ska räcka hela vägen. Tchouameni är dessutom avstängd och det är heller inte optimalt.

Manchester City kommer till spel här på onsdag med alla sina spelare tillgängliga, alltså inga avstängningar eller några skador, utan full trupp här och dessutom en fullt utvilad trupp får vi konstatera. Tacksamt för City dessutom att de ställdes mot Luton här i helgen, Pep valde att vila lirare som Rodri, Silva och Foden och även det är detaljer som såklart får en att tro ännu mer på att Manchester City drar det längsta strået här hemma på Etihad Stadium. Vi vet vilken nivå de håller och prickar de formen här, ja då räcker Real helt enkelt inte till – trots alla stjärnor man har i truppen.

Real Madrid får som sagt klara sig utan avstängde Tchouameni här och Alaba och Courtois är out sedan tidigare, Militao är däremot tillbaka men brassen har ungefär lirat fem minuter sedan sin mycket allvarliga knäskada och han kommer därför högst troligt inte att lira här heller. Nacho och Rudiger kommer i alla fall att starta det här mötet.

Så Manchester City som vinnare men vi väljer även att plocka med över 2.5 mål i matchen här i och med hur det såg ut senast, Real nollade på Etihad i fjol som sagt, men det tror vi inte de blir den här gången. De är otroligt vassa framåt och bör i alla fall hänga ett här känner vi, 3-1 kanske eller 4-2 till och med. Någonstans där ser vi den här tungviktaren landa. Så 1 & över 2.5 mål i matchen, till fina 2.07x insatsen hos No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här