Öppna meny Logga in

Bayern München - Arsenal

Datum: Onsdag 2024-04-17 21:00
Land: Tyskland
Liga: Champions League
Bolag: Speedybet
Spel: 1
Odds: 2.43
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Ny öppen fight är att vänta här i München på onsdag men vi håller Bayern som favorit här hemma, otroligt starka här och har med sig 2-2. Stor fördel!

Bayern München ett minst sagt farligt motstånd här i returmötet för Arsenal och vi är inte alls så säkra på att två mål ens kommer att räcka till ett kryss här för gästerna i och med det otroliga målsnittar Bayern har här på Allianz Arena. De gjorde två på Emirates och bör kunna hänga minst två här i alla fall och mycket talar därför också för att de faktiskt löser det hela till slut här. Även en faktor såklart att man bara har Champions League kvar att fokusera på och den detaljen tycker vi får 2.43x insatsen på Bayern att sticka ut.

För Arsenal må vara ett av världens bästa fotbollslag just nu men Champions League är som bekant någonting annat, de föll mot Porto på bortaplan med 1-0 och tog sig vidare först efter straffar där och här närmst mot Bayern började helt plötsligt Gabriel och Saliba se osäkra ut. Det är ett bevis på att Champions League är någonting annat och att entra Allianz Arena i ett returmöte i en kvartsfinal är någonting helt nytt för i princip hela Arsenal-truppen, för Bayern är det samtidigt vardag får vi slå fast i och med att de lirat ett returmöte i en kvartsfinal 14 gånger på de 16 senaste åren. Det sitter i väggarna trots allt, även på planen då Muller och Neuer båda förväntas starta här. Deras blotta närvara talar faktiskt för att man löser det till slut.

Bayern München har gjort 49 mål på 15 ligamatcher här på hemmaplan den här säsongen och ja, det är sex fler än till och med ett Leverkusen som vann med 5-0 här närmst och säkrade guldet. Det säger allt, Bayern är urstarka här hemma och vi är även övertygade om att de kan plocka fram sin bästa insats här på onsdag när situationen väl kräver det. De har absolut varit sämre än Arsenal sett till hela säsongen, men de har stundtals även spelat på en otroligt hög nivå och toppar man formen här, ja då besegrar man Arsenal på Allianz Arena som vi ser det. Ett Arsenal som tillskillnad från Bayern alltså har ligaspelet att fokusera på. Tung förlust dessutom mot Aston Villa här i helgen där försvarsspelet på nytt var skakigt.

Alphonso Davies är definitivt out här för Bayern i och med en avstängning och Gnabry och Coman missar även de det här mötet med skador, absolut långt från optimalt men Laimer, Goretzka, Muller, Musiala, Sane och Kane är tillräckligt bra för att kunna slå detta Arsenal och sen ska det även nämnas att Gnabry faktiskt bara lirat 369 minuter den här säsongen. Coman? Blott 15 matcher. Bayern har i princip lirat hälften av sina matcher under 23/24 utan de tillgängliga.

För Arsenals del är fortsatt Timber det enda avbräcket och det är därmed ingen fara kring Ödegaard som tvingades kliva av banan mot Villa, utan han är spelredo och kommer att starta här. Sen har Arteta ett stort beslut att ta här och det är på vänsterbackspositionen, blir det Kiwior som steppar in igen här och lämnar Zinchenko utanför? Eller blir det Tomiyasu som kliver in istället?
Raya; White, Saliba, Gabriel, ???; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Havertz, Martinelli

Med det sagt så tänker vi alltså att rutinen blir avgörande här och även just hemmaplansfördelen som väger otroligt tungt, Bayern är obesegrade i 14 raka matcher här i Champions League på hemmaplan och har gjort otroliga 43 mål på de fighterna – ett snitt som lyder 3,07 mål/match. Alla matcher inräknade här såklart, även fjolårets resultat mot bland annat City och PSG.

Den raka ettan klickas in till höga 2.43x insatsen hos speljätten Speedybet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här