Öppna meny Logga in

Atalanta - Liverpool

Datum: Torsdag 2024-04-18 21:00
Land: Italien
Liga: Europa League
Bolag: ComeOn
Spel: 2 & BLGM – Ja
Odds: 2.55
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Atalanta 3-0 inför returen här på torsdag och det innebär att Liverpool har en stor uppgift framför sig. Lyckas de göra tre utan att släppa in mål?

Ett jättesvagt Liverpool i förra veckan, på Anfield vilket överraskade stort såklart men vi ska samtidigt hylla Atalanta som fått alldeles för lite cred sedan överkörningen. Allt har i princip handlat om Liverpools svaga insats, men oj så bra Atalanta var, på alla plan egentligen där de båda neutraliserade Liverpool bra på Anfield, men även var otroligt kreativa framåt och i sin tur effektiva. Superinsats verkligen och rent taktiskt körde Gasperini helt enkelt över Klopp och just det har det pratats för lite om de senaste sju dagarna.

Atalanta kan uppenbarligen inte underskattas och här inför torsdagen har vi såklart nu alla anledningar att tro att det blir ett italienskt avancemang härifrån, 2-0 hade man kanske kunnat vända, via en förläning men vi har väldigt svårt att se att Liverpool ska göra tre eller fyra här utan att släppa in ett mål, matchbilden kommer att passa Atalanta alldeles utmärkt och Liverpool får vi även slå fast kommer från ett par tunga dagar. Förlust på nytt här i helgen mot Palace, och även det på Anfield och de detaljerna kan vi inte riktigt blunda för här inför.

Vi räknar med att båda lagen nätar här i Bergamo då Atalanta i princip är en målgaranti här hemma, de har gjort 33 mål på 15 ligamatcher här och som sagt, Liverpool kommer att vara tvungna att blottlägga sig i jakten på minst tre mål, vi har därför väldigt svårt att se att Atalanta ska bli nollade här. Detsamma gäller åt andra hållet, Liverpool kommer att göra mål här på torsdag och det faktum att de blivit nollade i två raka matcher nu, talar bara ännu mer för att de faktiskt gör just mål. Aldrig att Liverpool går mållösa i en tredje raka fight.

Så mål åt båda håll ett givet spel härifrån känner vi och vi väljer att kombinera det med det raka spelet på Liverpool, tre raka matcher utan en vinst här inför och här kommer man ändå ta initiativet, bör kunna resultera i att man faktiskt vinner till slut när hedern dessutom står på spel. Vi ser 2-1 eller 3-1 framför oss här, men närmre än så kommer inte Salah & Co.

Scalvini är Atalantas enda avbräck inför torsdagens fight vilket innebär att Kolasinac är tillbaka och spelredo, även Marten de Roon är spelredo igen efter att ha missat helgens ligamatch på grund av avstängning. Alltså är det bara att slå fast att vi kommer att få se bästa möjliga Atalanta här på torsdag. En ännu större uppförsbacke för Liverpool.

Och för just Liverpools del missar Conor Bradley det här mötet, men här har man nu Alexander-Arnold redo och honom bör vi därför få se från start här. Doak, Matip och Thiago är alla tre fortsatt out, men Alisson och Jota är som bekant tillbaka och spelredo här. Lär kliva in från start de också.

Två raka hemmaförluster är allt annat än okej för ett lag av Liverpools dignitet och därför räknar vi med att få se en reaktion här, som sagt, Liverpool måste någonstans revanschera sig här efter 3-0 och en underhållande tillställning är därför verkligen att vänta. Ett redan offensivt Liverpool som måste göra minst tre mål, här kommer det nog ändå smälla – åt alla håll. Vi säger till slut 3-2 eller 2-1 Liverpool.

2 & BLGM – Ja klickas in hos ComeOn till fina 2.55x insatsen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här