Öppna meny Logga in

West Ham - Bayer Leverkusen

Datum: Torsdag 2024-04-18 21:00
Land: England
Liga: Europa League
Bolag: NoAccountBet
Spel: Över 2.5 mål & BLGM – Ja
Odds: 1.83
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Stor fördel Bayer Leverkusen här efter 2-0 på BayArena, men West Ham är svårslagna här hemma och kommer att ge det en chans. Blott 4 förluster, av 23 möjliga på London Stadium under 23/24.

Ett otroligt fint hemmafacit får vi ändå slå fast att West Ham har under 23/24 och det är på många sätt och vis siffror som överraskar, att de bara förlorat fyra matcher här under den här säsongen sticker ut då känslan kring de varit allt annat än positiv i år. Moyes rejält kritiserad, han står för en utdaterad fotboll är många inne på och överlag är känslan att West Ham inte alls är på väg att genomföra ett positivt 23/24. De infinner sig dock åtta i Premier League (med två pinnar upp till sjätteplatsen) och lirar returmöte i en kvartsfinal i Europa League här på torsdag, det inte alls dåligt.

Däremot så är det ju så att Bayer Leverkusen har ett ännu finare 23/24, även något positivare tongångar i det lägret får vi konstatera där framtiden känns en aning ljusare. Man har kanske hela världens mest spännande tränare i Xabi Alonso och säkrade här i helgen dessutom sitt första ligaguld i Bundesliga någonsin. Behövs inte sägas så mycket mer om det här laget utan alla är väl medvetna om vad de sysslar med den här säsongen. De har vunnit alla sina matcher i Europa förutom en, alla i DFB Pokal såklart då de ska lira final och i Bundesliga har man följande resultatrad; 25-4-0, 74-19.

2-0 hemma mot West Ham även det ett tryggt resultat Leverkusen plockar med sig in här i returen och även fastän baksmällan kanske var en aning tung i samband med firandet av ligaguldet så är en sak klar här, det här laget är ute efter att vinna både DFB Pokal och Europa League och kommer därför att göra jobbet här. Vi har verkligen svårt att se ett annat utfall, de kommer inte tappa den här ledningen men en jämnare match kan det mycket väl bli, absolut ser vi det scenariot, att West Ham får in en balja och skapar lite spänning men där vi ändå räknar vi med att få se ett tryggt tyskt avancemang härifrån. 2-1 Leverkusen? Kanske 2-2? West Ham brukar bjuda på målglada tillställning och Leverkusen garanterar samtidigt mål framåt. Så målen här blir därför även det mest intressanta att investera sina slantar i.

Earthy, Phillips, Areola, Bowen, Paqueta och Palmieri missar alla sex definitivt det här mötet för West Ham och det är bara att konstatera att det därför är ett försvagat hemmalag vi kommer att få se på torsdag. Paqueta och Palmieri är båda avstängda och Bowen fortsatt out med sin ryggskadad, och vore det inte för just dessa tre avbräck, ja då hade det nog ändå kunnat gå det här, i alla fall skapa lite spänning här på London Stadium. Nu blir det såklart ännu svårare. Mål däremot vet vi att Antonio, Kudus, Johnson och Ward-Prowse kan göra, därför är fortsatt målspelet intressant. Minst ett här.

För Leverkusens del ser skadeläget fortsatt jättebra ut och man kliver alltså in här med endast ett avbräck, Adam Hlozek är out med en vristskada men resterande gubbar tillgängliga här. Inga avstäningar heller.

Så ett fortsatt bra Leverkusen bör vi kunna räkna med att få se och mål kommer de såklart att göra, som vi ser det talar allt för att vi får se minst tre mål här då West Ham ändå måste ge vändningen en rättvis chans här inför sina egna supportrar, de måste jaga både 1-0 och 2-0 och bör kunna blottlägga sig under processens gång. Det här blir nog en kul match för Leverkusen att spela och för oss att titta på, vi klickar in över 2.5 mål & BLGM – Ja till trevliga 1.83x insatsen hos No Account Bet. 2-1 Leverkusen? 2-2?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här