Öppna meny Logga in

AIK - Djurgården

Datum: Söndag 2024-04-21 14:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Bolag: NoAccountBet
Spel: 1 (dnb)
Odds: 2.06
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

En förlust har AIK mot detta Djurgården här i Allsvenskan sedan 2011 och det är såklart svårt att blunda för den typen av statistik i jakten på ett spel härifrån Friends på söndag. Djurgården det bättre laget i grunden och har även den högre höjden här, men vi har lärt oss att det inte spelar en allt för stor roll när det vankas Stockholmsderby på Friends, utan AIK, är alltid med i 90 minuter och vinner även allt som oftast – 2-0 AIK här närmst på Friends, 1-0 innan det och 1-0 innan det också.

Därför tycker vi även värdet här till vänster är spännande när Djurgården ställs fram som favorit här, ingen stor sådan, men de är favorit inför och AIK här till nästan 3.00x insatsen sticker ut. Just historiken är en detalj men AIK har heller inte förlorat under 2024, de har hunnit spela åtta matcher med svenska cupen och Allsvenskan inräknat och även det är såklart en aspekt att ta hänsyn till. Ett väldigt svårslaget AIK och det har även DIF fått erfara, detta så sent som den 17 mars i Svenska Cupen (1-1 i fulltid). AIK vann även xG-fighten i det mötet (1.74 – 1.00), 16 avslut mot 9 dessutom. 5-2 på mål. 12-3 i hörnor. Så AIK bättre då får vi slå fast.

Sen ska det nämnas att Djurgården är riktigt jäkla bra, efter Malmö FF är de bäst i Sverige och det skriver nog de flesta under på just nu. Ett kompakt gäng det här som gjort det väldigt bra under de senaste veckorna och som ska lira final i Svenska Cupen mot Malmö FF framöver. Även här närmst en insats mot Sirius som förstärkte känslan av att Djurgården är bäst efter just Malmö, en otroligt stabil insats mot en bra motståndare där man gjorde jobbet både framåt och bakåt. 2-0-vinsten osade kontroll och det kanske rättfärdigar oddset på AIK här, men det här är ett Stockholmsderby som sagt och historien underskattar vi absolut inte. AIK därför en rimlig investering här.

Guidetti, Milosevic, Ellingsen, Edh och Besirovic var alla out här mot Mjällby senast och förväntas även här missa, oklart dock kring Ellingsens mystiska skada här som det pratats om mycket under de senaste dagarna och en underkroppsskada har hållit Edh borta från mötet mot BP och Mjällby. Guidetti sägs vara spelklar men fanns heller inte med senast och Milosevic out med en huvudskada. Bör även han vara tillbaka här snart då han har tränat på för fullt.

För Djurgårdens del är som bekant Schuller out och blir detta ett bra tag till och även Theo Bergvall är skadad. Annars är dock truppen intakt och det får vi slå fast är superfina förutsättningar för DIF inför söndagen. Jättepositivt här.

Så visst tar det lite emot att faktiskt gå emot Djurgården här men vi litar på AIK i Stockholmsderbyn, de kan det här som bekant och har vunnit sex av de sju senaste matcherna mot Djurgården, sett till både mötena på Tele2 och här hemma. Det är en förkrossande statistik vi inte riktigt kan blunda för, för oavsett status på AIK, så har de alltså i princip alltid gjort jobbet. 2-1 AIK säger vi och klickar in AIK (dnb) till mycket trevliga 2.06x insatsen hos No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här