Öppna meny Logga in

Real Madrid - Barcelona

Datum: Söndag 2024-04-21 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: ComeOn
Spel: Målgörare när som helst – Vinicius Junior
Odds: 2.47
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Sista chansen här för Barcelona att öka spänningen inför slutspurten i La Liga, har de en chans på Santiago Bernabeu?

Åtta poäng skiljer Real Madrid och Barcelona åt här i tabellen när bara sju omgångar återstår att spela för och här råder det därför inga som helst tvivel om att Real Madrid säkrar ett ligaguld på söndag, om de går segrande ur det här El Clasicot. 11 pinnar blir skillnaden då och på 6 omgångar hinner Barca helt enkelt inte ikapp. Krysset även det ett alldeles för svagt resultat för Barca och det innebär att bara vinsten gäller på Santiago Bernabeu, då är det fem pinnar och Real Madrid har då minst ett dubbelmöte mot Bayern München framför sig, vilket mycket väl kan innebära att man tappar pinnar här i La Liga framöver.

Så vi räknar därför med att få se lite av en böljande matchbild här i Madrid på söndag, hemmalaget här kommer att vilja kontrollera det här mötet och gynnas nog inte av en sådan matchbild, men Barca lär gå framåt här då de inte har alls mycket att förlora. Det tror vi någonstans sätter tonen här, för Barca har numer Girona fem pinnar under sig i en tabell, tabelltrean Atletico Madrid hela nio pinnar efter och därför är det inte på något sätt någon press underifrån i alla fall.

Så vi tänker att målchanser kommer att komma under matchens gång och många olika typ av scenarior tycker vi därför även talar för att Real Madrid kommer att näta. De är starka i sina omställningar och vid ett läge där Barca kanske går för det så kommer Vini och grabbarna att få sina möjligheter. Dessutom kommer vi inte från det enkla faktum att Real Madrid gjort 37 mål på 15 hemmamatcher, de gör mycket mål och gjorde bland annat tre mot Manchester City här för två veckor sedan. Addera därtill att de besegrade Barca här senast med 4-1 i Supercupen och just i den matchen gjorde som bekant Vini ett hattrick. Vi är nu inne på att han i alla fall gör ett här, jättefint värde på Vini som målskytt här hos ComeOn och det tänker vi testa, han har gjort en del mål på Barcelona och har även varit inne i fin målform sedan han kom tillbaka från sin skada den 3 januari. Åtta mål bara här i La Liga sedan dess (18 mål totalt under 23/24).

Courtois och Alaba är Real Madrids enda avbräck här inför söndagens El Clasico och det får vi slå fast är nästintill perfekta förutsättningar rent truppmässigt, Lunin har verkligen visat sig vara en av världens bästa målvakter under den här säsongen och sett till mittbackspositionen har man nu som bekant fått tillbaka Militao. Så bra uppbackning där med Nacho, Rudiger och just brassen.

För Barcelonas del ser det också bra ut, bara Balde och Gavi är skadade vilket innebär inga nya skador eller avstängningar här inför utan man kommer att ställa fram sitt bästa möjliga lag på söndag och Lewandowski är som bekant även han tillbaka efter att ha missat mötet mot Cadiz på grund av en avstängning.

Så en härlig fight förväntar vi oss att se här och vi klickar som sagt in Vini som målskytt i matchen till fina 2.47x insatsen hos ComeOn, rapporterades här efter Man City att han klev av banan skadad, men det har bekräftats att han inte är just det. Så vi utgår från att han startar här. Gör han inte detta, gäller inte spelet som bekant. 2-1 eller 3-2 Real Madrid säger vi och Vini hänger ett av de målen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här