Öppna meny Logga in

Elfsborg - Kalmar FF

Datum: Måndag 2024-04-22 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Bolag: NoAccountBet
Spel: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.98
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Vi räknar med Elfsborg här hemma på Borås Arena när detta Kalmar kommer på besök. Stor skillnad i vår värld.

Ett Elfsborg som verkligen inte fått den starten på Allsvenskan 2024 de hade tänkt och vi hittar de tre omgångar in på blott fyra poäng här efter en storförlust mot Hammarby, vinst över Västersås där man kanske inte riktigt förtjänade alla pinnar och så ett kryss mot Värnamo på hemmaplan i premiären. Absolut inte godkänt för ett Elfsborg såklart men visst bör de rimligtvis kunna steppa upp här framöver. Vi räknar i alla fall med att få se en reaktion på måndag när Kalmar tittar förbi.

För Kalmar får vi också konstatera inte riktigt fått den starten de hade tänkt, en ännu värre sådan än Elfsborg och vi hittar de alltså sist i tabellen med torsk i alla tre inledande fighterna. Sex insläppta mål och bara två framåt och detta efter att ha ställts mot Göteborg, Sirius och Hammarby. Visst är Sirius bra och Hammarby är Hammarby, men noll pinnar är såklart under all kritik. Mycket misstag och just att Göteborg var så mycket bättre här senast är allt annat än positivt.

Så två lag som inte riktigt flugit fram under inledningen och här är därför båda ute efter att verkligen reagera, och vi ger alltså Elfsborg bäst chans att göra det. De är bättre i grunden och spelar på hemmaplan och just i det här läget tror vi det kan vara skönt att faktiskt ha sina fans i ryggen i och med 3-0-torsken mot Hammarby. Vi tänker att spelarna känner ett stort ansvar i och med den förlusten och gärna vill be om ursäkt här, så ett ordentligt taggat Elfsborg som även återvänder hem efter att ha lirat två raka bortamatcher och som därför kommer att gå för det. Det bör kunna resultera i en trepoängare på Borås Arena.

Michael Baidoo är out här för Elfsborg med en avstängning och det är ett tungt avbräck men positivt är i alla fall att han är det enda avbräcket Elfsborg har inför måndagens fight. Så en hanterbar situation, laget kan inte stå och falla med en spelare och det här bör man kunna lösa ändå. Han har heller inte varit på topp, topp här under inledningen.

Kalmar kan däremot forma samma elva som här senast mot IFK Göteborg, inga nya avbräck eller avstängningar utan det är fortfarande bara Carl Gustafsson och Johan Karlsson som är out. Båda på väg tillbaka från skador.

Elfsborg (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till 1.98 testas här hos No Account Bet, vi har som sagt en stark känsla av att Elfsborg reagerar här och vi vet att de gör mycket mål på Borås Arena. Det känns betryggande, snittade mer än 2.00 mål/match i fjol och gjorde även i premiärrundan två mål, även fastän det resulterade i ett kryss. Mål gör man i alla fall och det är viktigt, sen får vi absolut inte dra allt för stora slutsatser av 3-0-förlusten här mot Hammarby, vid 0-0 hade mycket väl Elfsborg kunnat göra mål men istället gjorde Hammarby det och sen rann det iväg. Sett till xG en betydligt jämnare fight där Elfsborg till och med hade fler avslut (12-18). Reaktion här nu! Elfsborg vinner.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här