Öppna meny Logga in

Sevilla - Mallorca

Datum: Måndag 2024-04-22 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: Bethard
Spel: 1
Odds: 2.00
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Sevilla är vid liv igen efter en katastrofal höst, fem vinster av nio möjliga lyder facit sedan den 5 februari och de jagar här sin tredje raka vinst i La Liga. Slår ett bortasvagt Mallorca.

Sevilla mår bra igen får vi konstatera och även fastän det inte kommer att bli något Europa-spel nästa säsong så är det en rejäl uppryckning vi fått se från deras sida här under de senaste veckorna. Det måste man numer slå fast då de vunnit fem av sina åtta senaste matcher och bland annat besegrat Atletico Madrid och Real Sociedad samt även vunnit över Getafe och Las Palmas på bortaplan. Uddamålsförlust mot Real Madrid på Santiago Bernabeu efter ett sent avgörande ska nämnas här med och det någonstans bekräftar att Sevilla är på G igen.

Därför känner vi även att investeringen i hemmalaget är jätterimlig här till 2.00x insatsen, det är fint värde och extra mycket tycker vi om det just eftersom att Sevilla återvänder hem här efter att ha lirat två raka bortamatcher. Drömläge till att faktiskt plocka en tredje raka vinst här och gör man det så ser vi de verkligen sluta i alla fall bland de nio främsta i den här tabellen, och det är bra i och med hur det såg ut under hösten. De infann sig då under nedflyttningsstrecket.

Och Mallorca hemma ska även nämnas är lite av generös uppgift här i Spaniens högstaliga, Mallorca trivs betydligt bättre hemma på ön och faktum är att de inte vunnit en match på resande fot, sedan den femte rundan här i La Liga. Alltså noll förluster på bortaplan sedan den 16 september 2023. Då slog man dessutom ett uruselt Celta Vigo med 1-0. Dessutom en tung förlust här för Mallorca mot Bilbao i Copa del Rey-finalen den 6 april, man föll först efter straffar där och det tror vi mycket väl kan förfölja de här under slutomgångarna. Tung period och med ovannämnda bortafacit, har vi verkligen svårt att se att Mallorca ska kunna stå emot här när ett numer självförtroendestarkt Sevilla återvänder hem till Estadio Sanchez Pizjuan.

Sevilla vet vi har brottats med skador i princip under hela säsongen och faktum är att de haft ungefär 10 gubbar out inför varje ligamatch sedan i augusti, september månad. Det är absolut ingen överdrift utan listan har varit lång och det har såklart även varit en stor anledning till varför man gått så svagt, numer är det dock bara Sow som är skadad. EN spelare out med en skada alltså och Kike Salas är avstängd här på måndag, vilket innebär nästintill perfekta förutsättningar för Sevilla. Det får 2.00x att sticka ut här känner vi.

För Mallorcas del ser skadeläget jättebra ut och man har alltså inga skador i truppen och heller inga avstängningar, alltså lär vi få se exakt samma Mallorca här på måndag, som mot Real Madrid i den senaste omgången. Där gjorde man det bra och föll bara med uddamålet. Det var dock hemma på ön.

Så vi tycker verkligen Sevilla är värd en slant här till 2.00x insatsen i och med skillnaden som faktiskt råder i dagsläget, formsvagt vs bortasvagt och det fäller avgörandet här till slut. Vi säger 1-0 eller 2-0 Sevilla och räknar med att En-Nesyri steppar fram igen, fin målform på marockanen här med fyra baljor på de fem senaste omgångarna. Oddset hittar ni hos Bethard.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här