Öppna meny Logga in

Halmstad - Hammarby

Datum: Torsdag 2024-04-25 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Bolag: NoAccountBet
Spel: 2
Odds: 1.92
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Urusel insats av Halmstad här närmst som någonstans slog fast att det blir en lång fight om överlevnad för deras del. Hammarby klart bättre.

Halmstad stod för en riktig blek insats mot Brommapojkarna på Örjans Vall här närmst alltså och den insatsen fick onekligen alarmklockarna att ringa, en otroligt blek insats där Halmstad någonstans exponerades kraftigt och där det bekräftades att de inte har sådär jättemycket att komma med. BP var klart bättre och vann välförtjänt och trots att Halmstad faktiskt har hunnit med att vinna två fighter redan, så slår vi alltså fast att det kommer att bli en lång säsong för deras del, och det är inte alls säkert att de löser ett nytt kontrakt i Allsvenskan till slut.

Och ett motstånd av den kalibern ser vi verkligen Hammarby besegra här på torsdag, Hammarby må ha haft sina utmaningar under inledningen och de har även ett ungt, samt nytt lag med en tränare dessutom som experimenterat en hel del. Så mycket nytt och därför återstår det även att se vad säsongen 2024 landar för Hammarbys del, men klart bättre än Halmstad är man och även fastän det brukar vara tufft att resa till Örjans Vall ser vi verkligen det här Hammarby vinna här.

Hammarby har vunnit två av fyra matcher under inledningen och förlorat de andra två, så vinster över Kalmar och Elfsborg på hemmaplan, samt förluster mot Malmö och Häcken på bortaplan. Just de två förlusterna på bortaplan kan vi inte riktigt räkna med att Hammarby ska nå positiva resultat, det är tuffa motstånd och som vi ser det, de två tuffaste bortafighterna i Allsvenskan 2024. Därför är vi försiktiga här med att dra allt för stora slutsatser, noll pinnar på bortaplan men även väntat som sagt och här konstaterar vi att man istället bjuds på ett drömläge till att faktiskt knipa årets första trea på bortaplan. Ett blekt Halmstad här och ett revanschsuget Hammarby efter Häcken-insatsen där Hammarby kanske till och med borde ha vunnit, men där någonstans Andreas Linde räddade kvar Häcken i matchen vid 1-0 men även 1-1. Så positivt trots förlust säger vi och det tar Hammarby med sig in här i torsdagens möte.

Halmstad kommer definitivt till spel här på torsdag utan Ahlstrand som är avstängd och Ante missar även han den här matchen med en spricka i benet, oklart hur länge lagkaptenen blir borta men två tunga avbräck slår vi i alla fall fast för Halmstad här.

Vi fick se Djukanovic kliva av banan skadad mot Häcken här närmst men det sägs inte vara något allvarligt utan en lättare stukning och därför bör vi rimligtvis kunna utgå från att han finns med här på torsdag. Det innebär alltså att bara Winther är out för Hammarby. Positivt läge i truppen med andra ord.

Så ett nästintill helt friskt Hammarby här som stundtals lirade riktigt bra mot ett motstånd av Häckens kaliber, som vi ser det måste vi bara hugga 1.92x för det raka spelet på bortalaget och vi gör det alltså hos speljätten No Account Bet. 2-1 Hammarby här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här