Öppna meny Logga in

Real Sociedad - Real Madrid

Datum: Fredag 2024-04-26 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: ComeOn
Spel: 2
Odds: 2.72
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Real Madrid till 2.72x insatsen här, och det känner vi helt enkelt att vi måste testa, här finns många detaljer som talar emot en Real Madrid-vinst och exempelvis är en sådan den att Real Madrid har matchats otroligt hårt under de senaste veckorna, det i kombination med att man i princip säkrade ett ligaguld här efter vinsten mot Barcelona i söndags, och det faktum att man faktiskt ställs mot Bayern München redan fyra dagar senare i en semifinal i Champions League adderar såklart ytterligare en känsla av att vi kan komma att få se en något svagare insats från Real Madrid här på fredag.

Däremot är just 2.72x lite väl högt känner vi, Real Sociedad har en svag säsong i år får vi slå fast, eller i alla fall svagare än den i fjol då man ligger en bra bit bakom Bilbao här i tabellen exempelvis, och just nu stångas med klubbar som Betis och Valencia om en sjätteplats. Visst är det en stor morot för Sociedad att just plocka sjätteplatsen men de är långt från lika bra som i fjol i vår värld, det här Real Sociedad har alltså bara vunnit 13 matcher den här säsongen i La Liga, 13 av 32 möjliga och addera därtill att de misslyckades med att besegra Getafe här närmst och Almeria i omgången innan det. Den överlägsna tabelljumbon Almeria på hemmaplan (2-2).

Så det här är ett inte alls så bra Real Sociedad påstår vi och dessutom ett Real Sociedad som främst tack vare ett svagt hemmaspel ligger där de gör i tabellen, 6 vinster av 15 möjliga lyder facit här och då ska vi även nämna att de bara vunnit en enstaka fight här på Estadio Anoeta sedan den 26 november 2023. 10(!) matcher har passerat sedan dess. Uruselt, minst sagt och därför kanske även läge att testa en liten slant på ett roterande Real Madrid här på fredag.

Vi konstaterar att Real Sociedad får klara sig utan Traore och viktige Brais Mendez här som är out med en skada, Martin Merquelanz, Munoz och Carlos Fernández är samtidigt alla ett frågetecken här inför och det återstår därför att se ifall de finns med eller inte. Oklart just nu.

Real Madrid vet vi har Alaba och Courtois out här sedan tidigare och Mendy är ny i sjukhusstugan men det är också Real Madrids enda avbräck här inför, resten av truppen är intakt och här återstår det som sagt att se vilka gubbar Ancelotti ställer fram. Jättesvårt att sia om en elva, men Valverde lär få välförtjänt vila, även lirare som Bellingham, Vini och Rudiger kan få det och från start lär vi nog få se Fran Garcia, Diaz, Militao, Joselu och bland annat Nacho, den sistnämnda lirade inte mot Barca alls. Kroos vilar nog men Modric lär lira en timma i alla fall och absolut inte uteslutet här alltså att Vini faktiskt startar. Ancelotti är hela tiden inne på att ingenting är avgjort än här i La Liga och det någonstans öppnar trots allt upp för en Vini eller Bellingham från start.

Men oavsett, ett fortsatt jättestarkt Real Madrid-lag vill vi påstå där många lirare dessutom vill visa upp sig inför Bayern-semin och framtida fighter, till 2.72x insatsen är därför det raka spelet på gästerna värt en slant känner vi, det är alldeles för bra för att låta bli och vi kommer att syna det här oddset tidigt, stor risk att det faller när nyheter kring en eventuell elva kommer fram.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här