Öppna meny Logga in

Atletico Madrid - Athletic Bilbao

Datum: Lördag 2024-04-27 18:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: ComeOn
Spel: 1
Odds: 1.95
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Atletico Madrid har vunnit 14 av 16 matcher här hemma på Wanda Metropolitano. 37 gjorda mål. 17 insläppta. Blott ett nederlag. Mot Barca.

En supermatch här från La Liga under lördagen där det i princip handlar om ett avgörande i jakten på Champions League. En riktigt sexpoängsmatch är vad vi har framför oss och detta slår vi fast är Bilbaos sista chans för att på riktigt sätta press på Atletico Madrid.

Vi hittar Bilbao tre poäng bakom Simones gubbar och nu är vi alltså inne i omgång 33 här och det sammanfattar läget väldigt bra, vinner Atletico blir avståndet för stort för Bilbao att ta ikapp i och med det otroliga hemmafacitet Atletico ändå har, här är de i princip en garanti och dessutom har Bilbao tappat ordentligt med fart här under de senaste veckorna och inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher. Att de vid förlust här når fjärdeplatsen ser vi därför som omöjligt utan det är nog bara en trea som gäller om utfallet ska bli ett sådant.

Men det kommer att bli tufft, Atletico som sagt lite av en garanti hör hemma med 14 vinster av 16 möjliga, addera därtill att de vunnit alla sina Europa-matcher på Wanda Metropolitano den här säsongen och då har de ändå stött på ett par bjässar i alla fall. Så trots att formen må vara svag nu med två raka förluster på bortaplan (Dortmund & Alaves) så påverkar det uppenbarligen inte dem alls när fight väntar hemma i Madrid. Och ett formsvagt Bilbao besegrar de väl därför också här på lördag? Vi tror det.

Savic missar med all säkerhet den här matchen för Atletico del i och med en avstängning och Memphis är out sedan tidigare. Resten av truppen ska vara intakt här och därmed finfina förutsättningar för hemmalaget får vi konstatera, finns fin uppbackning på mittbacksplatsen och Morata samt Griezmann fortsätter helt enkelt i offensiven.

Athletic Bilbao har även de en spelare borta på grund av en avstängning och det är Oscar de Marcos, Paredes och Berchiche är samtidigt skadade och vi slår därmed fast att det är tung trio som är out här för Bilbao. Viktiga lirare i det här laget som i princip varit start under hela säsongen. Paredes den liraren som lirat fjärde mest under 23/24, Marcos på en sjätteplats där och den sistnämnda 10:a.

Så ett något försvagat Bilbao här som kanske har säsongens allra tuffaste uppgift framför sig på lördag, Atletico på Wanda, vi räknar med att det blir tufft och i slutändan ser vi alltså bara en vinnare här. Atletico Madrid. Det raka spelet klickas in till 1.95x insatsen hos ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här