Öppna meny Logga in

Portugal - Irland

Datum: Tisdag 2024-06-11 20:45
Land: Portugal
Liga: Vänskapsmatch
Bolag: NoAccountBet
Spel: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.73
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Portugal skakar av sig förlusten mot Kroatien här och entrar EM 2024 med en vinst i ryggen. Slår Irland enkelt på tisdag.

En ganska så klar vinst räknar vi med att Portugal plockar här på tisdag när Irland kommer på besök i det som är det absolut sista Portugal gör innan avresan till Tyskland.

Vi fick stundtals se ett ganska så naivt Portugal mot Kroatien här om dagen och i vår värld var det i alla fall väldigt tydligt att det var en match Portugal inte direkt var 100% påslagna i. En match som inte på något sätt skulle vara kvar hos spelarnas minne när den gick i mål, utan tvärtom var den matchen bortglömd så fort domaren blåste av de 90 minuterna. Och det var även hur tydligt som helst vid slutsignal, en massa leenden och kramar på mittplan där många lirare catchade upp och säkerligen växlade några ord om mästerskapet i sommar. Här på tisdag räknar vi dock med att se något annat från Portugals sida, absolut inte ologiskt på något sätt utan Portugal lär vilja entra EM med en bra känsla i spelargruppen och med självförtroendet intakt. Därför talar väldigt mycket för att de faktiskt växlar upp här snarare än någonting annat.

Martinez lär dessutom vilja sätta ett och annat här nu och Ronaldo in talar för att man kommer att gå för det, vi vet hur den mannen fungerar vid det här laget och att det är sällan som ett lag med Ronaldo på banan spelar bollen bakåt, den detaljen i kombination med att det är ett klart sämre Irland som står på andra sidan, tror vi resulterar i att Portugal vinner ganska så enkelt till slut. De lär vilja sätta några kassar här inför Tjeckien nästa vecka och speciellt en viss Ronaldo lär vara extra sugen på just det. Irland förbereder sig heller inte inför något mästerskap utan allvaret är ett annat och främst är det betydligt mindre, därför har vi alltså väldigt svårt att se att de ska räcka till här över 90 minuter. Portugals insats mot Finland under första 45 var bra och här tänker vi att man plockar fram just det, x2 och då ska man bara vinna det här med 2-0 eller 3-0.

Martinez sägs forma bästa möjliga lag här på tisdag och det innebär att Jota, Ronaldo, Bernardo Silva, Vitinha, Palhinha och Bruno alla kommer att starta, även Dalot, Dias, Silva, Cancelo och Costa. Så det laget som ska göra det i premiären mot Tjeckien om en vecka alltså och det är ett svinbra lag får vi slå fast. Ronaldo ska vi heller inte glömma hängde 10 kassar i EM-kvalet och han kan därför än, Portugal vann dessutom alla sina 10 matcher och noterades för 36 mål. Betryggande på många sätt.

Irland sägs forma följande elva här;
Kelleher; Coleman, Duffy, D O'Shea; Doherty, Smallbone, Cullen, Brady; Azaz, Idah, Szmodics

Majoriteten av dessa lirare till vardags i Championship-klubbar alltså och vi ska även nämna att Irlands utveckling varit allt annat än positiv under de senaste åren, de förlorade alla sina matcher i EM-kvalet förutom mot Gibraltar, i den senaste upplagan av Nations League knep de bara sju poäng i en grupp med Armenien, Skottland och Ukraina. Trea i den gruppen. Så det här är ett landslag som inte alls på något sätt varit på väg uppåt utan snarare tvärtom, de ska därför inte ha något att säga till om i en fight mot ett av världens bästa fotbollsländer.

Vi klickar in bergsäkra Portugal (-1.5 asian handicap) till klart godkända 1.73x insatsen hos No Account Bet. Allt över 1.70 är bra värde här i vår värld och förtjänar en slant.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här