Öppna meny Logga in

EM-tipset 14/6

Datum: Fredag 2024-06-14 20:59
Land: --
Liga: EM-tipset
Bolag: Svenskaspel
Spel: --
Odds: --
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Spelförslag till EM-tipset fredag vecka 24. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp här 20:59 och 4 millar i jackpot!

EM-tipset här från Svenska Spel och det är bara att konstatera att vi har en minst sagt trevlig månad framför oss, enbart EM-matcher här på kupongen alltså och med det sagt så är det väl bara att köra igång! Hela vår analys och vårt spelförslag hittar du här nedanför. Lycka till!

1. Tyskland – Skottland, 1

Värden Tyskland i en EM-premiär, vi kan inte se det sluta fel utan räknar med att Tyskland slår det här Skottland relativt tryggt här på Allianz Arena. 2-0? Någonstans där. Tyskland vår bank här!

2. Ungern – Schweiz, X2

Schweiz förlorar väldigt få fotbollsmatcher och trots ett svagt EM-kval i ryggen litar vi på de här i Tyskland. De har gjort det bra i många mästerskap och har en lägstanivå som är bättre än Ungerns. X2 heltäckande här säger vi.

3. Spanien – Kroatien, 1X2

Vidöppen tillställning när jättarna gör upp i premiärrundan och någonstans så måste vi därför också jobba Kroatien här till låga 20%, vi kan inte stänga dörren för de i och med att Spanien inte alls är långt före men vi vågar heller inte bortse från ettan. Fin helgarderingsfight det här. 1X2!

4. Italien – Albanien, 1X

Italien har svårigheter framåt och det tycker vi har varit tydligt i genrepen men även tidigare, i kvalen och i andra sammanhang. De har långt från mästerskapets bästa offensiv och Albanien bör därför kunna stå emot väl i en premiär. Italien lär vinna men absolut inte fel att jobba krysset här när Italien streckas till höga 85%(!). Gäller att få in en skräll av den här kalibern för att det ska bli spännande.

5. Polen – Nederländerna, 2

Som vi ser det är Nederländerna en bergsäker spik här mot ett Polen som inte alls övertygat under de senaste månaderna, Nederländerna längre fram här på alla plan egentligen och visst kan det bli tight inledningsvis i och med premiärrunda, men efter 90 spelade ser vi inte Polen stå emot. Spik!

6. Slovenien – Danmark, X2

Danmark har chokat i mästerskap tidigare och vi ser de därför verkligen tappa poäng mot Slovenien i en premiärrunda i ett EM. Krysset bra här säger vi men utgångstecknet ändå givet då skillnaden är uppenbar. Betydligt mer kvalité i den danska truppen. Dessutom ett bra genrep. X2 heltäckande.

7. Serbien – England, X2

Ett kryss vi gärna jobbar här då vi gillar Serbiens lag, truppen innehåller mycket fint och här finns lirare som mycket väl kan ställa till det för England. Serbien stod dessutom upp väl mot bästa möjliga motstånd i Qatar-VM och det är någonting i alla fall. Vi ser verkligen England stöta på problem här i premiärrundan. X2!

8. Rumänien – Ukraina, X2

Bör kunna bli en jämn fight det här men Rumänien kan inte göra mål och någonstans så bör det kunna fälla avgörandet här, 0-0 eller 1-0 Ukraina tänker vi och X2 blir därför vårt val. Känns superbra.

9. Belgien – Slovakien, 1

Rimligt att ettan står runt 80% här känner vi då Lukaku pangat in ett par strutar under genrepet och Slovakien känns en aning tunna. Vi kan inte se de stå emot över 90 minuter utan Belgien är så pass mycket bättre och bör vinna ganska så enkelt till slut. 2-0 här? Spik!

10. Österrike – Frankrike, X2

Frankrike ständigt ojämna inför mästerskap och det skrämmer oss som alltid lite i alla fall, lirade 0-0 mot Kanada här om dagen och det var inte alls bra. Österrike? Ett jättestarkt landslag i vår värld och verkligen inte omöjligt att de slutar före Nederländerna i den här gruppen. Vi måste ha med krysset här. 1-1 eller 2-1 Frankrike.

11. Turkiet – Georgien, 1X

Kan bli lite allt möjligt med det här Turkiet i sommar och vi har därför också gärna med ett kryss här när de väntas landa runt 60%, speciellt i och med favoritskapet här också, Turkiet brukar sällan vara bra när man förväntar sig mycket av dem. Jobba krysset!

12. Portugal – Tjeckien, 1X

Portugal med ett superfint lag här i EM och visst bör de vid en bra dag även slå det här Tjeckien relativt tryggt men en premiärrundan är en premiärrunda och Tjeckien är inte alls dåliga. Många tunga favoriter på den här kupongen dessutom och därför inte alls dumt att faktiskt plocka med ett kryss här. Portugal just nu till närmre 80% här.

13. Tyskland – Ungern, 1

Vinst över Skottland i premiären och sen så gör man kanske inte slarvsylta av detta Ungern, men vi räknar i alla fall med att ett uppvärmt Tyskland vinner den här matchen. De är för bra för att tappa poäng mot ett Ungern i ett hemma-EM. Spiken här, en given lösning trots en hög procentsats.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här