Öppna meny Logga in

Polen - Nederländerna

Datum: Söndag 2024-06-16 15:00
Land: Tyskland
Liga: Fotbolls-EM
Bolag: NoAccountBet
Spel: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.00
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Polen utan Lewandowski kan möjligtvis vara bra och tala för en bättre lagprestation men sett till över 90 minuter ser vi de inte plocka poäng här. Stå upp lär de däremot göra okej.

Ett polskt landslag vi vet har haft stora problem under de senaste åren och som alltså slutade bakom både Albanien och Tjeckien i EM-kvalet, samtidigt som de bara mäktade med blott en pinne mot Moldavien över två matcher. Det känner vi sammanfattar läget väldigt bra och visst ska vi vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser av ett kval, där Polen eventuellt även klev in utan någon som helst ödmjukhet, men adderar utöver det ovannämnda till att Polen inte presterat i några mästerskap här under de senaste åren tycker vi bilden blir väldigt klar.

Det här Polen kommer i vår mening att ryka direkt i gruppspelet för här ser vi de verkligen inte stå emot varken Nederländerna eller Frankrike, sen är alltså det tredje laget Österrike som vi tycker är superstarka och som just kommer att bli det laget som stångas med Nederländerna om andraplatsen. Så högt håller vi Österrike och så mycket har de faktiskt bevisat under de senaste månaderna och åren. Därför fallet det även naturligt ut att välja Nederländerna här. Ett Nederländerna som sett väldigt pigga ut under genrepet och som öst in mål.

Att Nederländerna fortsätter ösa in mål här på söndag tror vi däremot inte, det är en premiärrunda trots allt och Polen kommer att utan Lewy stångas för sitt liv här, varje duell kommer att bli viktig och det har säkerligen Probierz highlightat varje dag här under förberedelserna. Polen vet vi dessutom har ett bra lag och vi tror därför heller inte de gör bort sig här mot Nederländerna, annorlunda hade känslan varit inför ett Frankrike eller England kanske men Nederländerna håller vi just utanför top 5 och kanske till och med 6 och därför bör Polen ändå kunna stå emot relativt bra här i en premiär. Nederländerna vinner men utan att bjuda till i form av något målkalas här utan vi ser 1-0 eller 2-0 framför oss på Volksparkstadion i Hamburg.

Precis som vi nämner tidigare så är alltså Lewy out här och han skadade sig oturligt nog i samband med Turkiet-fighten i genrepet precis inför, enligt färska rapporter missar han garanterat den här fighten men återhämtningen går jättebra enligt polska medier och alla ser därför honom lira mot Österrike redan i andra omgången. Viktigt för Polen? Säkert, han är trots allt fortfarande en av världens bästa anfallare, oavsett om laget kanske sluter samman på ett annat sätt utan honom på banan. Michał Probierz väntas slänga in unga Bologna-liraren Urbanski istället och det är en minst sagt spännande talang. 19 bast och har gjort det jättebra i genrepet och i Bologna under 23/24. Det här väntas bli Polens elva på söndag;
Szczesny; Bednarek, Dawidowicz, Kiwior; Frankowski, Moder, Slisz, Zalewski; Zielinski, Urbanski; Buksa

Ronald Koeman väntas forma följande elva;
Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake; Reijnders, Schouten, Veerman; Simons, Depay, Gakpo

En elva vi helt enkelt håller högre än den Polen kan ställa fram och här finns bland annat superfina Simons vi starkt tror på kommer kommer ha ett fint mästerskap i sommar, Depay vet vi alltid är bra i landslaget och likaså Gakpo som hade ett superfint VM i Qatar. Ett Nederländerna som till slut kommer att lösa det här alltså, 1-0 eller 2-0 och vi gillar därför också Nederländerna & under 3.5 mål här mycket till exakt dubbla degen hos speljätten No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här