Öppna meny Logga in

Slovenien - Danmark

Datum: Söndag 2024-06-16 18:00
Land: Tyskland
Liga: Fotbolls-EM
Bolag: ComeOn
Spel: BLGM – Ja
Odds: 2.08
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Mål i 12 raka matcher för Slovenien här inför EM och mot danskarna har man helt klart en chans. Sesko mår bra och det är också en förutsättning. Vi räknar med fight här i Stuttgart!

Danmark har inte alls övertygat tillräckligt mycket för att man såhär inför gruppspelet bara ska skicka vidare de till en åttondelsfinal, absolut att fallet inte är ett sådant och att man snarare ställer ut frågetecken kring och till och med ser de, på nytt stå för ett svagt mästerskap och ryka redan i gruppspelet här.

För vi minns väl alla hur VM slutade för Danmarks del 2022 där man trots en svag grupp misslyckades totalt och landade in på blott en pinne med Tunisien och Australien i gruppen. Ett mål framåt blev det alltså och då var som bekant detta Danmark ordentligt hypade inför och nämndes till och med som en joker i mästerskapet. Den här gången har de ett svagare kval i ryggen även fastän de vann det kvalet före just detta Slovenien och därför är oroligheterna kring de även befogade. 7 vinster, 1 kryss och 2 förluster blev facit efter 10 omgångar i kvalet. Exakt samma resultatrad bjöd alltså detta Slovenien på, vilket även sammanfattar deras resa hit.

Att Slovenien har ett sämre landslag än detta Danmark är vi nog alla beredda att skriva under på men absolut att de här i en premiärrunda i ett EM bör ha saker och ting att säga till om. De gjorde det bra mot danskarna i EM-kvalet där båda fighterna var väldigt bra och där båda lagen dessutom nätade i båda de matcherna. 1-1 i Slovenien och 2-1-vinst Danmark på Parken. Så Danmark står med all rätt som favorit men Slovenien har en bra keeper och en klassanfallare i laget som i princip alla Europas bästa fotbollsklubbar har tittat närmre på här under det senaste året. Sesko tänker vi givetvis på och stor besvikelse i bland annat Chelsea här nu när Sesko i dagarna till slut valde att förlänga kontraktet med sitt Leipzig till 2029. Superbra beslut säger vi och tror stenhårt på honom där nästa säsong. Men även i sommarens mästerskap, vi ser verkligen Sesko sätta avtryck och göra det bra trots att han representerar Slovenien, med all respekt för Slovenien. Minst två mål på honom säger vi och han nätar alltså redan här i premiären. Minst en balja för Slovenien alltså och Danmark utgår vi även de från nätar på söndag, det här är en fight de behöver vinna inför England i nästa omgång och Serbien i den sista. Tre pinnar här och chansen är supergod att nå en åttondelsfinal.

Så stor energi och ett aggressivt Danmark här direkt när domaren blåser igång fighten och det tänker vi resulterar i en något mer öppen fight på söndag.

Matjaž Kek kommer av allt att döma ställa upp följande manskap från start här;
Oblak; Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza; Horvat, Elsnik, Gnezda Cerin, Mlakar; Sporar, Sesko

Oblak ska såklart lyftas här och han kommer att behöva vara i sitt livs form om Slovenien ska ha en chans i det här gruppspelet, det är annars ganska så tunt på många positioner och här är det egentligen bara Sesko som någonstans sticker ut som en riktigt bra fotbollsspelare. Han måste göra det!

För Danmarks del tänker vi att en startelva kommer att se ut som följande;
Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Kristiansen, Hjulmand, Eriksen, Hojbjerg, Bah; Hojlund, Wind

Ett klart bättre Danmark här och det kommer vi helt enkelt inte ifrån, pigga även under genrepet och det bör kunna leda till en vinst för Danmark här. Värdet däremot inte intressant där, utan vi klickar mycket hellre in BLGM – Ja här till fina 2.08x insatsen hos ComeOn. Bra värde här i och med att Danmarks försvar inte sett sådär jättestabilt ut under de senaste månaderna, de släppte in mål i 7 av 10 kvalmatcher med Slovenien, Finland, Kazakstan, Nordirland och San Marino i gruppen. Något säger det. Även baklängesmål i båda matcherna här under genrepet mot Norge och Sverige. Så 2-1 Danmark? Någonstans där.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här