Öppna meny Logga in

Serbien - England

Datum: Söndag 2024-06-16 21:00
Land: Tyskland
Liga: Fotbolls-EM
Bolag: Speedybet
Spel: BLGM – Ja
Odds: 2.00
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Serbien bör kunna ha saker och ting att säga till om här, härligt aggressiva, rätt mängd av kaxighet och med hjälp av sin fysik bör de kunna störa engelsmännen. Vi räknar med en jäkla fight här i Gelsenkirchen.

De må vara ojämna och har många lirare som kanske är upp till åren eller lirar i Saudi, men absolut att Serbien har en trupp som innehåller en stor mängd klass och att man i sin tur har lirare som mycket väl kan komma att straffa ett England, som trots allt har en del frågetecken i försvaret.

Nu var Sverige som bekant väldigt svaga defensivt men 3-0 på Friends Arena här från förra veckan imponerade på oss i en match där Mitrovic på många sätt bevisade att han fortsatt håller högsta möjliga klass. En riktig tank det här som lär irritera det engelska försvaret, det räknar vi med och att han gör mål ser vi nästan som skrivet här redan. Vi räknar kanske inte med Serbien sett till hela mästerskapet men i en premiärrundan mot detta England, är vi helt övertygade om att de kommer att visa sin bästa sida då kalibern på motståndet helt enkelt öppnar upp för det. Vi ser verkligen inte Serbien vara rädda här utan vi minns väl alla hur de uppträdde mot Brasilien i premiärrundan i Qatar-VM, brassarna hade stora problem med ett Serbien som rivstartade och vi är lite inne på att de kommer att göra det här också.

Vi ser därför verkligen båda lagen näta i den här matchen, England tar vi för givet kommer att göra det såklart då de har en minst sagt otrolig offensiv, Kane, Foden, Saka, Bellingham, Rice och Alexander-Arnold lär kunna koka ihop ett och annat i offensiven men ser vi till de bakre leden i detta England, ja då är det inte alls lika imponerande namn som uppenbarar sig. Det ser vi även fälla England här längre fram när motståndet blir tuffare, men härifrån gruppspelet kommer man såklart att ta sig vidare enkelt. Högst troligt besegrar man även Serbien, man står i alla fall med all rätt som stor favorit här inför men vi slår bara fast att det inte kommer att bli helt problemfritt det här för Englands del.

Fortsatt Dragan Stojković som styr det här skeppet och han väntas forma följande elva här på söndag;
V. Milinkovic-Savic; Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic; Zivkovic, Maksimovic, Lukic, Kostic; S. Milinkovic-Savic, Tadic; Mitrovic

På andra sidan hittar vi som bekant Gareth Southgate och av allt att döma kommer han ställa fram följande gubbar från start här;
Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane

Så väldigt tydligt här det vi är inne på tidigare kring ett engelskt försvar tycker vi, inte alls samma garanti där som längre fram i banan där vi bland annat vill ställa ut ett frågetecken kring keepern Pickford. Inte alls en toppkeeper som vi ser det och Guehi och Trippier är heller inte världsklass. Ingen Shaw här heller (svårt att se att han ska kliva in från start) och Stones gjorde samtidigt bara 16(!) matcher i Premier League under 23/24 – och lirade enbart 21 minuter från omgång 33 och fram. Så här lär Mitrovic på förhand känna att han har ett övertag och det här är gubbar han ställts mot många gånger som bekant, så på många sätt en extra taggad Mitrovic här och den Mitrovic är det inte alls många försvarare som lyckas neutralisera i 90 minuter. Serbien gör minst ett!

BLGM – Ja mycket spännande här till 2.00x insatsen hos Speedybet. Det blir vårt spel. 2-1 England? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här