Öppna meny Logga in

Argentina - Kanada

Datum: Onsdag 2024-07-10 02:00
Land: --
Liga: Copa América
Bolag: NoAccountBet
Spel: Argentina vinner mot noll
Odds: 2.09
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Kanada har varit pigga i Copa America så här långt och ska lira en historisk semifinal nu där de inte har alls så mycket att förlora. Dock höjs samtidigt svårighetsgraden här ett par snäpp. Blir tufft!

En väldigt trygg resa för Argentina så här långt i det här Copa America och det är bara att konstatera att den fortsätter att vara det, all respekt för Kanada här men Kanada i en semifinal i Copa America är en väldigt tacksam uppgift för ett bra Argentina och här vore det onekligen en rejäl skräll om Argentina inte tog sig vidare.

De här båda lagen ställdes som bekant mot varandra i premiärrundan och det var en match Argentina vann tryggt med 2-0 efter mål av Alvarez och Martinez. Något liknande bör vi rimligtvis kunna få se här för Argentina har fortsatt varit väldigt stabila bakåt och bara släppt in blott ett mål i turneringen så här långt. Man gör ofta det, håller nollan och gör det som krävs framåt för att vinna fotbollsmatcher och det är även just det Argentina vi fått se här under de senaste åren – och i den här turneringen.

Vi har inga anledningar att tro annat nu när semifinal vankas i en tävling Argentina värderar högt såklart, stort fokus från matchminut nummer ett och så sakta men säkert ska man jobba sig högre upp i banan. Och till slut, som alltid kommer avgörandet att komma, det är vi helt övertygade om i och med hur mycket klass Argentina trots allt har på banan. Kanada har gjort det jättebra, det ska nämnas men de tog sig ändå vidare från gruppspelet med en hel del tur. De nätade bara vid ett tillfälle och mot Peru i den andra omgången fick Peru en man utvisad och Kanada kunde till slut göra 1-0. I avgörandet mot Chile i den tredje omgången åkte Chile på ett rött kort i den 27:e matchminuten. Den matchen slutade 0-0. Så Kanada har haft flyt, det kommer vi inte ifrån och ett Argentina med 11 gubbar på banan kommer man därför helt enkelt inte kunna stå emot.

Argentina har alla gubbar tillgängliga för spel här vilket innebär att vi kommer att få se Lionel Messi från start, han lär av allt att döma bilda anfall med Martinez och såhär lär hela elvan se ut;
E. Martinez; Molina, Romero, Li. Martinez, Tagliafico; De Paul, Mac Allister, Lo Celso, Gonzalez; Messi, La. Martinez

Kanada har fortsatt ett frågetecken på högeryttern Buchanan här som missade spel i kvarten och Derek Cornelius är avstängd pga av ett gult kort mot Venezuela. Följande gubbar är därför tänkta att göra det här;
Crepeau; Johnston, Bombito, Johnston, Davies; Osorio, Eustaquio; Laryea, David, Shaffelburg; Larin

2-0 ett mycket rimligt utfall här i semifinalen, igen alltså. Argentina är så mycket bättre och kan helt enkelt inte slarva bort den här möjligheten. Ett fortsatt försiktigt Kanada här precis som i alla matcher hittills öppnar upp för att de reser mållösa härifrån East Rutherford. 1-0 eller 2-0 och Argentina vinner mot noll klickas därmed in till fina 2.09x insatsen hos ComeOn. Bra värde!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här