Öppna meny Logga in

Stryktipset 13/7

Datum: Lördag 2024-07-13 16:59
Land: --
Liga: Stryktipset
Bolag: Svenskaspel
Spel: --
Odds: --
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Allt inför Stryktipset vecka 28 med spelstopp 16:59 och 5 miljoner kr i jackpot! Stor analys här, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher.

Stryktipset med en fight från Allsvenskan där mötet mellan Sirius och GAIS hittar in, vi har även norsk fotboll här och så i vanlig ordning lite Brasilien och USA. Som kupongen brukar se ut nu för tiden. Utöver det en fin jackpot på 5 miljoner kr som boostar spänningen kraftigt! Härlig lördag här framför oss och vårt spelförslag hittar du i vanlig ordning här nedanför, följt av en stor analys. Lycka till!

1. Sirius – GAIS, X2

Sirius till en bit över 50% i skrivande stund och det gör valet relativt enkelt här i match nummer 1, en etta vi inte alls backar utan GAIS är tydligt bättre och bevisade på nytt att de är att räkna med i omstarten. Givet att titta till höger här.

2. Brann – Haugesund, 1

En jäkla smäll för Brann i seriefinalen här närmst men den är det bara att lägga åt sidan och ”starta om” här, man är fortsatt tabelltvåa och har en jättefin vår i ryggen. Haugesund ett genröst motstånd. Ettan spelas.

3. Fredrikstad FK – Molde, X2

Fin fart på detta Molde som vunnit alla sina matcher sedan omstarten och inte släppt in ett mål, andraplatsen är deras att plocka och Bodö/Glimt är ändå inom räckhåll här vilket gör de till en fin favorit. Tvåa här men krysset ett bra komplement i ett större system.

4. Lilleström – Strömsgodset, X2

Strömsgodset med poäng i fem raka omgångar i Eliteserien och det innebär per automatik en knepig uppgift för värden här, Lilleström som agerar favorit också men skillnaden är verkligen minimal där Strömsgodset t.o.m. är snäppet vassare just nu. Vi gillar tecknet till höger. X2 klickas in.

5. Odds – Ham-Kam, 1X

Både Odds och Ham-Kam på 14 poäng inför omgång 15 och en jämn fight bör därför vara att vänta, ingen större skillnad här på något sätt och inga procent har heller stuckit iväg vilket får oss att helt enkelt gå på hemmaplansfördelen. Odds med poäng i fyra av sju hemmamatcher. 1X känns ok.

6. Sandefjord – Bodö/Glimt, 2

Det är svårt att annat än att faktiskt spika Bodö/Glimt här efter krossen i seriefinalen, de slog Brann med hela 5-1 och det resultat är en tydlig indikation på att inget lag i Eliteserien är i närheten. Jagar här en fjärde raka vinst och kommer av allt att döma plocka den. Tvåa!

7. Tromsö – KFUM Oslo, 1X

En något positivare period här för Tromsö som nu sett till att plocka poäng i två raka matcher och jätteläge här att faktiskt göra det igen när KFUM Oslo tittar förbi. Absolut inget uselt KFUM Oslo i Eliteserien men det är en nykomling som kommer att kämpa under hela 2024. 1X heltäckande här.

8. Viking – Kristiansund, 1X2

Viking mår fantastiskt bra just nu och flyger fram här i Norge, formen jättefin och de står med all rätt som favorit här, men en aning överstreckad etta förväntar vi oss att se här när vi närmar oss spelstopp och Kristiansund är absolut inte dåliga. Hakar på bra i tabellen och är inte alls långt efter Viking. Vi ser ett fint läge här i att fylla på. Hela vägen t.o.m.

9. Bahia – Cuiaba Esporte, 1

Bahia har vunnit sju av sju hemmamatcher den här säsongen och bara noterats för tre baklängesmål, stabila och pålitliga och visst kommer det där första poängtappen att ramla in till slut men absolut inte mot Cuiaba Esporte som vi ser det. Det här gänget är alldeles för dåliga. Etta!

10. Cruzeiro – Bragantino, 1X

En etta vi räknar med kommer att ticka upp lite under veckans gång och därför läge att faktiskt titta närmre på i alla fall det mittersta tecknet här. Hemmaplansfördelen en tung fördel i Brasilien men Bragantino har listat ut ett och annat här på resande fot, faller tillbaka och är duktiga på att försvara sig vilket har resulterat i jämna fighter och i sin tur poäng i fyra av åtta matcher. Bör kunna bjuda upp på nytt.

11. Austin FC – Seattle Sounders, X2

Seattle har plockat 13 poäng på de 5 senaste omgångarna i MLS och den positiva trenden är svår att blunda för, ska per automatik ha en god chans att slå ett sämre Austin trots bortaspel här och någonstans även en streckfördelning här som tvingar oss att börja från höger. Seattle troligt till under 30% här under lördagen.

12. Houston Dynamo – Minnesota United, 1

6 raka torsk och 16 insläppta mål lyder facit för Minnesota här i MLS och vi backar därmed hemmalaget Houston fullt ut, Minnesota en slagpåse de bara ska besegra på BBVA Compass Stadium.

13. CF Montreal – Atlanta United FC, 1X

Montreal har noterats för poäng i åtta av tio hemmamatcher den här säsongen och rimligt därför att backa de här oavsett system egentligen, Atalanta dessutom med en rejäl smäll här närmst där de torska på nytt och släppte in fem nya mål. Det förstärker Montreals favoritskap såklart, men krysset däremot fortsatt att rekommendera i ett större system, Montreal har redan hunnit spelat oavgjort åtta gånger den här säsongen. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här